Hírek - Gelencsér Attila

'A legfontosabb, hogy a somogyiak és a kaposváriak akarata érvényesüljön!'

'A legfontosabb, hogy a somogyiak és a kaposváriak akarata érvényesüljön!'

Gelencsér Attila, Kaposvár országgyűlési képviyelője nagyon sokat jár az emberek közé, és az így megszerzett tapasztalatokat a parlamenti munka során is hasznosítja.

- Mi az amit Ön személyesen, Kaposvár képviselőjeként tervez az őszi szezonra?
- Van még kidolgozás alatt álló törvényjavaslatom (temetkezési törvény) S képviselőtársaimmal más, általában a választáshoz, önkormányzatokhoz, területfejlesztéshez kapcsolódó jogszabályon dolgozunk közvetlenül. De a legfontosabb, hogy az általam képviselt településeket, azok önkormányzatait és polgárait jelenítsem meg a parlamentben. Az együttes érdekeinket és az egyéni kéréseket, javaslatokat is figyelembe véve.- Ez csak párbeszéddel érhető el. Nagyon sokat jár az emberek közé, folytatja ezt a jövőben is?
- Természetesen! A legfontosabb, hogy az emberek, a somogyiak és a kaposváriak akarata érvényesüljön! Ezért küldtek minket a parlamentbe, az önkormányzatokba, hogy képviseljük őket. S csak úgy képviselhetjük őket, ha tudjuk, hogy mit szeretnének, ha beszélgetünk a közös dolgainkról. Ennek érdekében felkerestük a nyár elején Kaposvár minden városrészét, hogy az ott élőkkel beszélgethessek és ellátogattam a települések rendezvényeire. Ezek során nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a kormányzati szándékkal, a közbiztonságot erősítő jogszabályokkal, a devizahitelesek megsegítésével kapcsolatban. Ugyanakkor voltak kényes témák is, mint az adók és a munkahelyteremtés kérdése. Ezeket mind hasznosítani fogom a parlamenti munka során.

Gelencsér Attila

Gelencsér Attila, Kaposvár országgyűlési képviyelője nagyon sokat jár az emberek közé


A helyben megfogalmazott ötletekre nagy szükség van az eredményes munkához. Kérem, hogy járuljanak hozzá az itt élő emberek a sikeres kormányzáshoz a kritikai észrevételeikkel, a javaslataikkal. Ezeket mind nagyon nagy örömmel fogadok, sőt, várom, mert csak úgy tudjuk sikeresen Magyarországot megújítani, ha ezt együtt, közösen, minden ember véleményével együtt végezzük.