Hírek - Gelencsér Attila

Ajándék tűzifával érkezett a képviselő

Ajándék tűzifával érkezett a képviselő

Most már kihúzzuk a telet - mondta Kis Lajos szerda délután kaposfői otthonában amikor ajándék tűzifával érkezett hozzá Gelencsér Attila. Az országgyűlési képviselő a Fidesz felajánlását, két köbméter felfűrészelt tüzelőt adott át a megilletődött rászorulónak.
Többször is láttam a híradásokban, hogy segítenek tűzifával a rászorultakon. A mi fánk éppen most fogyott el, és arra gondoltam, milyen jó lenne, ha a mi házunk előtt is megállna valaki egy-két köbméter fával. Erre tessék, alaposan megleptek, de így legalább kihúzzuk már a telet. Nem is tudom, hogy köszönjem meg - mondta Kis Lajos.

Tudom, hogy nincs minden embernek lehetősége megvenni az elegendő télirevalót. Ráadásul az elmúlt hetekben nagyon bekeményített az időjárás, sokan vannak, akiknek elfogyott a fája. Rajtuk pedig valahogy segíteni kell. A napokban érkezett egy felajánlás, ennek köszönhetően tíz köbméter tűzifát tudtunk vásárolni a piaci árnál olcsóbban. Tudom, hogy ez nem sok, de öt családon tudunk így segíteni két-két köbméternyi tüzelővel. Emellett nagyon nagy segítség volt az is, hogy egy jóérzésű vállalkozó, Piriti Péter felvágta és ki is szállította a tüzelőt. Külön elismerés jár neki is önzetlenségéért - tette hozzá Gelencsér Attila, aki elmondta még, hogy a mai kaposfői segítségen kívül még egy kaposvári, és három városkörnyéki családnál fog megjelenni a vállalkozó autójával, s benne az ajándék tűzifával.

Feltöltötte: Kraft Róbert
Somogy Megye Online