Hírek - Gelencsér Attila

Gelencsér Atila: Somogy megyének az egyetlen kitörési lehetősége a mezőgazdaság

Gelencsér Atila: Somogy megyének az egyetlen kitörési lehetősége a mezőgazdaság

Gelencsér Attila, a Somogy Megyei Közgyűlés elnöke,  a Fidesz- KDNP országgyűlési képviselője is részt vett a Kaposváron megrendezett gazdafórumon.


Gelencsér Attila elmondta, különösen három terület teljesített kimagaslóan a tavalyi évben Magyarország: a turizmus, az autóipar és az agrárium. Ezért is fontos szerint, hogy további lehetőségeket biztosítsanak a gazdálkodóknak, különösen Somogyban, ahol szinte az  egyetlen kitörési pont a mezőgazdaság. 


Gelencsér Attila

 

Gelencsér Attila, a Somogy Megyei Közgyűlés elnöke,  a Fidesz- KDNP országgyűlési képviselője is részt vett a Kaposváron megrendezett gazdafórumon

 Elhangzott: a megyei területfejlesztési tervbe bekerült az agrárium fejlesztése is, melyen belül nagy terjedelmet szántak a felszíni és felszín alatti hasznosítható vizekre.  A rendezvényen - melyen részt vett Hubai Imre, az Nemzeti Agrárgazdasági Kamara vidékfejlesztésért felelős alelnöke is - felmérték a mezőgazdasági célú felszíni vizekből kielégíthető vízigényeket, és ismertették a program legfontosabb tudnivalóit. 


Forrás és kép: gelencserattila.fidesz.hu


-tk-