Hírek - Gelencsér Attila

Gelencsér Attila a kaposvári képviselő a rezsicsökkentésről

Gelencsér Attila a kaposvári képviselő a rezsicsökkentésről

Kaposvár országgyűlési képviselője a város polgármesterével közösen tartott sajtótájékoztatót a rezsicsökkentést illetően, különös figyelemmel a társasházakban élőkre.

 


Gelencsér Attila

Szita Károly és Gelencsér Attila szerint is fontos, hogy a társasházakban élők a közös költségeikben is érezzék a díjcsökkenést.Elhangzott: A legtöbb ház esetében a kéményseprésből, a szemétszállításból és a közös helyiségek világításából származó megtakarítás összege lesz látható a társasház hirdetőtábláján minden hónap 15. napjáig, valamint minden év február 15-ig az éves megtakarítást is ki kell függeszteni - írja a KaposPont.

Somogy megye elnöke, Gelencsér Attila országgyűlési képviselő azt is elmondta: az Országgyűlés döntött a harmadik rezsicsökkentésről is, amelynek keretében áprilistól a gáz, szeptembertől a villany, a fűtési szezon kezdetétől pedig a távhő ára ismét csökkenni fog.

Gelencsér Attila nem sokra rá bejelentette: megalakult a kaposvári magyar csapat! A Magyar Csapatot a Fidesz hívta életre, amelybe összesen 100 ezer önkéntest várnak, akik mintegy kétmillió embert keresnek fel a kampányban, hogy képviselőjelölti aláírást gyűjtsenek.

-csa-