Hírek - Gelencsér Attila

Gelencsér Attila célja, hogy az itt élő emberek élete jobb legyen

Gelencsér Attila célja, hogy az itt élő emberek élete jobb legyen
2014. április 12-én, szombaton estére érte el a száz százalékos feldolgozottságot a múlt vasárnapi országgyűlési választások feldolgozottsága, de nem hozott újdonságot: Gelencsér Attila továbbra is első helyen áll a kaposvári központú somogyi 1-es választókerületben.


A négy somogyi kerületbe összesen 6405 levélben leadott érvényes voks érkezett, ezzel Somogyban végül 151 936-an szavaztak érdemben. Az 1-es (kaposvári) választókerületbe 1686 érvényes szavazat érkezett, ezek 38,9 százalékát – 657 voksot – kapta Gelencsér Attila, a Fidesz–KDNP jelöltje, aki így végül 40,43 százalékkal nyerte el az egyéni képviselői mandátumot.

gelencser-attila-kepviselo_20140415192821_59.jpg

 

 

Gelencsér Attila országgyűlési képviselő (Fidesz-KDNP) célja, hogy az itt élő emberek élete jobb legyenKaposvár régi-új képviselője így nyilatkozott az eredmények kapcsán: A bizalmat arra fogom használni, hogy tovább folytassuk a közösen megkezdett utat: a rezsicsökkentést, és azt a politikát, hogy minél több pénz maradjon az emberek zsebében, valamint a munkahelyteremtést, mert az ad valódi biztonságot mindenkinek. Tudom, hogy a bizalom törékeny dolog, ezért folyamatosan kapcsolatban szeretnék lenni az általam képviselt települések polgáraival, hogy segítséget nyújthassak a mindennapi élet során.-csa-