Hírek - Gelencsér Attila

Munkahelyteremrő beruházások, fejlesztések Somogy megyében

Munkahelyteremrő beruházások, fejlesztések Somogy megyében
Gelencsér Attila, a Somogy Megyei Önkormányzat elnöke, a Fidesz –KDNP országgyűlési képviselőjelöltje az elmúlt napokban több nagyszabású fejlesztés, beruházás helyszínén járt, amelyek mind a megye fejlődését és munkahelyek teremtését, megtartását szolgálják.

Gelencsér Attila, beruházás


Világszínvonalú Molekuláris Képalkotó Centrum épült Kaposváron, amely várhatóan júniusban kezdi meg működését.Az  ünnepélyes átadón Gelencsér  Attila, a Somogy Megyei közgyűlés elnöke, a Fidesz- KDNP országgyűlési képviselője elmondta: az elmúlt 4 éves folyamatnak a megkoronázása a most átadott PET Centrum.  A somogyi emberek megérdemlik a legkorszerűbb technikát, a legmodernebb egészségügyi szolgáltatásokat - tette hozzá.


Átadták az új szennyvízelvezetési és tisztítási rendszert Kaposmérőn. A 800 millió forintos beruház projektzáróján Gelencsér Attila Somogy Megyei Közgyűlés elnöke, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője elmondta: az elmúlt 4 évben több mint 1,5 milliárd forint pályázati forrás érkezett Kaposmérőbe, hogy többek között megújulhasson a Faluház, a Szociális Alapszolgáltató Központ, az Önkormányzat hivatala, az óvoda vagy éppen ingatlant vásároljanak, szolgálati lakást újítsanak fel, megszépítsék a templomot és az egészséges életmód érdekében új sportöltöző és műfüves pálya készüljön.

Gelencsér Attila,Lezárult a Kaposi Mór Oktató Kórház kivitelezésének  II/A üteme. Gelencsér Attila a Somogy Megyei Közgyűlés elnöke, a Fidesz- KDNP országgyűlési képviselőjelöltje az ünnepségen elmndta: a kórház tudta, mit szeretnének, a kormány, a megye pedig megadta ehhez a segítséget, mert a somogyiak a legjobbat érdemlik, egy olyan magas szintű ellátást, amely a legfejlettebb európai országok betegeinek jár. A pólus kórház teljes befejezése 2015 második felére várható.


Megháromszorozná alkalmazottai létszámát a szennai alumínium flakonokat gyártó Ardagh . - A legértékesebb munkahelyek a termelőszférában vannak. Az ott megtermelt javakat lehet szétosztani az oktatásban, az egészségügyben és a többi nonproduktív szférában- mondta Gelencsér Attila, a Somogy Megyei Önkormányzat elnöke, a Fidesz –KDNP országgyűlési képviselőjelöltje kedden Szennában, az Ardagh Aluminium Packaging Hungary Kft-ben tett látogatásakor április 1-én. Az Ardagh Group elődjénél 2010-ben 100-an dolgoztak, most 170 főt foglalkoztatnak, melyet 400-500 munkavállalóra szeretnének felfejleszteni.

-csa-

Forrás: gelencserattila.fidesz.hu